Yuanhang Bio-Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Jesteśmy Twoim zaufanym źródłem wysokiej jakości sterydów w Chinach.

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyPółproduktowy płyn sterydowy

Surowiec do usuwania bólu o wysokiej czystości Surowy olej z pestek winogron GSO CAS 85594-37-2

Orzecznictwo
dobra jakość Testosteron Steryd anaboliczny na sprzedaż
dobra jakość Testosteron Steryd anaboliczny na sprzedaż
zawsze przynosisz mi dobre wieści, takie jak twoja obsługa. Cialis jest dobry, zmieniłem się w HULK. Teraz jestem naprawdę sexy.

—— Glen (USA)

Pobierz Benzociane dziś rano, próbowałem, duże zdrętwienie na języku, wiem, że to dobrze. Nie mogę się doczekać, kiedy złożę ci drugie zamówienie.

—— Jose (UK)

Jestem nową ręką w tej dziedzinie, twoja cierpliwość wpuściła mnie w nowy świat. Uczucie jest świetne. Poproszę o więcej półfabrykatu od ciebie, przyjacielu.

—— Michael (USA)

Dzięki, dostałem paczkę wczoraj i test jest dobry. Zapłacę ci jutro za kolejne zamówienie. Szczęśliwego biznesu z tobą.

—— Kenny (UK)

jesteś niesamowity. Zawsze możesz to zrobić, mój prawdziwy przyjaciel.

—— Rabin (Szwecja)

Im Online Czat teraz

Surowiec do usuwania bólu o wysokiej czystości Surowy olej z pestek winogron GSO CAS 85594-37-2

Chiny Surowiec do usuwania bólu o wysokiej czystości Surowy olej z pestek winogron GSO CAS 85594-37-2 dostawca
Surowiec do usuwania bólu o wysokiej czystości Surowy olej z pestek winogron GSO CAS 85594-37-2 dostawca Surowiec do usuwania bólu o wysokiej czystości Surowy olej z pestek winogron GSO CAS 85594-37-2 dostawca

Duży Obraz :  Surowiec do usuwania bólu o wysokiej czystości Surowy olej z pestek winogron GSO CAS 85594-37-2

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: YUANHANG
Orzecznictwo: USP, EP, KOSHER
Numer modelu: CAS: 85594-37-2

Zapłata:

Minimalne zamówienie: 10g
Cena: NEGOTIABLE
Szczegóły pakowania: BEZPIECZNE OPAKOWANIE
Czas dostawy: 1 TYDZIEŃ
Zasady płatności: T/T, Western Union, MoneyGram
Możliwość Supply: 500 kg / miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Wygląd: Proszek Kraj pochodzenia: CHINY
Orzecznictwo: USP, EP, KOSHER Czas dostawy: W ciągu 3-5 dni roboczych
CAS: CAS: 85594-37-2

Szybki szczegół

Nazwa produktu: Olej z pestek winogron

Inna nazwa: GSO, Vitis vinifera

CAS: 85594-37-2

Wygląd: żółta łagodna ciecz

Znak towarowy: Pharmlab

Stopień: Klasa farmaceutyczna

Pakiet: ukryty pakiet; Torba foliowa

Termin dostawy: 3-5 dni roboczych

Certyfikat: ISO 9001, USP, GMP

Płatność: Western Union, MoneyGram, T / T, bitcoin

Test: 98%

Przechowywanie: Temp

Opakowanie: 25kg / bęben

Skuteczność: promuj zdrowy i wzrost

Gęstość względna (20 ° C) 0,915 ~ 0,925

Współczynnik załamania światła (20 ° C) 1,4700 ~ 1,4750

Kwas linolowy (%) 70 ~ 76

Obszary zastosowania: żywność, produkty zdrowotne, kosmetyki, piękno zapachowe, medycyna


Wprowadzenie

Olej z pestek winogron jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, głównie kwas oleinowy i kwas linolowy, których zawartość kwasu linolowego wynosi do 72% ~ 76%. Kwas linolowy jest niezbędnym kwasem tłuszczowym w organizmie człowieka, łatwo go wchłaniać w organizmie człowieka, długotrwałe spożywanie oleju z pestek winogron może zmniejszyć

ludzki cholesterol w surowicy i skutecznie regulują funkcję nerwów rośliny ludzkiej. Olej z pestek winogron jest bogaty w witaminę E, z silnym przeciwutleniaczem, może skutecznie przedłużyć trwałość półki, nie jest łatwy do spowodowania światła, promieniowania cieplnego i kontaktu z powietrzem wynikającym z utleniania

zjawisko jełczenia. Ze względu na stosunkowo stabilną wydajność, oprócz oleju do gotowania jako bezpośredniego jadalnego i wykorzystywanego do produkcji różnych produktów spożywczych, olej z pestek winogron jest nadal jednym z ważnych surowców do produkcji wysokiej jakości kosmetyków i farmaceutyków.

Olej z pestek winogron zawiera również niezbędny potas, sód, wapń i inne minerały oraz wiele rozpuszczalnych w tłuszczach i rozpuszczalnych w wodzie witamin. Nadaje się do stosowania w produkcji żywności dla osób starszych, niemowląt i małych dzieci, zdrowej żywności i operacji na dużych wysokościach

personel specjalne jedzenie.

Olej z pestek winogron jest rafinowany z pestek winogron za pomocą zimnej prasy. Wygląda na jasnożółty lub jasnozielony. Olej z pestek winogron zawiera 88% tłuszczów nienasyconych, w których kwas linolowy zajmuje 72%. Ponadto olej z pestek winogron zawiera oligomeryczne proantocyjanidyny, które są rodzajem silnego przeciwutleniacza. Ponadto olej zawiera wiele rodzajów witamin rozpuszczalnych w tłuszczach i niezbędnych minerałów, takich jak K, Cu, Ca, Fe itp.

Korzyści

Badania sugerują, że olej z pestek winogron i jego ekstrakt stanowią działanie przeciwzapalne, przeciwutleniające, przeciwhistaminowe, przeciwstarzeniowe, przeciwalergiczne, przeciwbakteryjne i adaptogenne. Dlatego też korzystne było leczenie wielu problemów zdrowotnych, takich jak: zapalenie stawów, obrzęk, zapalenie skóry, trądzik, zmarszczki, sucha i swędząca skóra, plamy starcze, oparzenia słoneczne, spierzchnięte usta, rany, siniaki, rozstępy, żylaki żyły, hemoroidy, przewlekła niewydolność żylna, przedwczesne starzenie, zespół napięcia przedmiesiączkowego (PMS), utrata masy ciała, stres, łupież, wypadanie włosów, brodawki, choroby sercowo-naczyniowe, zwłaszcza miażdżyca tętnic, nadciśnienie, wysoki poziom cholesterolu, cukrzyca, zaburzenia widzenia, zaćma i zwyrodnienie plamki żółtej . Badania sugerują również, że jego aktywność zmiatania wolnych rodników może wzmacniać układ odpornościowy i zmniejszać ryzyko rozwoju raka.


Używa

Gotowanie


Olej z pestek winogron ma umiarkowanie wysoką temperaturę dymu około 216 ° C (421 ° F). Ze względu na czysty, lekki smak i wysoką zawartość tłuszczów wielonienasyconych może być stosowany jako składnik sosów sałatkowych i majonezu oraz jako baza do naparów olejkowych czosnku, rozmarynu lub innych ziół lub przypraw. Jest szeroko stosowany w wypiekach, naleśnikach i gofrach. Jest rozpylany na rodzynki, aby pomóc im zachować smak.

Korzyści ze skóry

Olej z pestek winogron jest bogaty w witaminy D, C i E. Olej nośnikowy zawiera beta-karoten, kwas palmitynowy i kwas linolowy. Olej jest głównie korzystny dla skóry wrażliwej, dojrzałej i tłustej, ze względu na niezbędne kwasy tłuszczowe i zawarte w nich witaminy. Olej z pestek winogron jest nie zatyka porów i łatwo się wchłania w skórę, pozostawiając oleistą pozostałość. Naturalne właściwości ściągające i przeciwutleniające pomagają w zapobieganiu powstawaniu wolnych rodników, jednocześnie poprawiając ogólną elastyczność skóry.

Ostarine, MK-2866, Enobosarm

841205-47-8

1202044-20-9

Enobosarm (Ostarine, MK-2866, GTx-024)
Andarine (S-4) 401900-40-1 częściowy agonista, przeznaczony głównie do leczenia łagodnego przerostu gruczołu krokowego
MK-677, Ibutamoren, 159752-10-0 hormonalne wydzielanie, leczenie otyłości, obiecująca terapia w leczeniu słabości u osób starszych
LGD-4033 1165910-22-4 profil farmakologiczny podobny do enobosarmu,
GW-501516 317318-70-0 Został zbadany jako potencjalne leczenie otyłości, cukrzycy, dyslipidemii i chorób układu krążenia
AICAR 2627-69-2 AICAR działa poprzez wprowadzanie pul nukleozydów, znacznie zwiększając poziomy adenozyny w okresach rozpadu ATP
SR9009 137986-29-9 Badania chemiczne
RAD-140 118237-47-0 Badania chemiczne

Szczegóły kontaktu
Yuanhang Bio-pharmaceutical Technology Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ida

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)